Reseller worden?

Waarom lid worden van onze dropshipping/reseller programma?

  1. U kunt onze producten voor een lage VIP prijs inkopen.
  2. U krijgt voorkeursbehandeling van onze klantenservice, uw vertegenwoordiger helpt u zonder vertraging.
  3. Snellere levering van de pakketten.

Wie kan deelnemen aan ons programma?
Iedereen met een KVK nummer die op een regelmatige basis bestellingen bij ons plaats is in staat om voor ons dropshipping programma aan te sluiten.

Om in aanmerking te komen voor het programma en geniet van het hogere niveau van de dienstverlening, samen met betere prijzen, moet je eerst lid te zijn en een account bij ons aanmaken.

Hoe kan ik lid worden van uw dropshipping/reseller programma?
Gewoon een account bij ons registreren op de website ledschoenen.nl. Daarna contact opnemen met onze klantenservice via ledschoenen@gmail.com en laat ons weten:

  • Bedrijfsnaam
  • KVK gegevens
  • BTW gegevens
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Schatting schoenen afname per maand

Daarna zullen wij de informatie bekijken en contact met u opnemen, indien alles goedgekeurd is door ons bent u dan in staat om dropshipping prijzen te krijgen (dit krijgt u van ons via een kortingscode).

Dropshipping met ledschoenen.nl geeft u het gemak om uw eigen baas te zijn met uw eigen online bedrijf/webshop in slechts een kwestie van uren en dat zonder een grote investering!

Wanneer u bestelt, zet u het factuur adres op uw eigen gegevens en het afleveradres wordt ingevuld naar het adres van de consument. Voor de preventie van fraude en veiligheidsredenen, werken wij altijd zorgvuldig  en controleren wij of het afleveradres afwijkt van het factuuradres.

Houd er rekening mee dat wij nooit onder ledschoenen.nl promotiemateriaal of facturen met onze naam in de pakketten versturen.

Als uw klanten technische storingen of problemen ondervinden, of wilt u de producten retourneren? Dan moet u eerst contact met ons opnemen. Daarna krijgt de consument een retourformulier en kunnen hun hem terugsturen. LET OP dit kan alleen als de producten defect zijn of voldoen aan het retourbeleid die wij hiervoor hanteren.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op via ledschoenen@gmail.com en wij voorzien u graag van meer informatie over ons dropshipping/reseller programma.

Wordt ook reseller bij ledschoenen.nl!
Het team van ledschoenen.nl